Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Разработчик"
На мишката може да има една, две или три бутона, в зависимост от оценката на разработчиците за интелектуалната способност на потребителите.
Андрю Таненбаум
Имаме само един Windows. Нямаме няколко Windows. Те работят в множество форм-фактори, но това е една платформа за разработчици, един магазин, една верига от инструменти за разработчици. И вие го адаптирате за различни размери на екрана и различен вход и изход.
Сатя Надела
Основната истина за разработчиците е, че те ще строят, ако има потребители.
Сатя Надела
Ако си виновен, тогава сам го разбери. Това стимулира работата. Мисля, че този принцип даде възможност за бързо постигане на успех. Самите разработчици са тези, които са в състояние да открият бързо грешката.
Владимир Губарев
Тъй като популацията от разработчици на софтуер остарява, те се грижат повече за остатъка от живота си. Мнозина се оплакват, губейки двайсетте си години, затворени в офис, робувайки на код, който не успя да достигне пазарните очаквания и остаря скоро след пускането.
Дейвид Дж. Андерсън
Някой трябва да плати на нашите редактори, писатели, журналисти, дизайнери, разработчици и всички други специалисти, чиято страст и сълзи влизат във всяка част от полезно уеб съдържание.
Джефри Зелдман
Третирането на вашите потребители като съвместни разработчици е вашият най-краткият маршрут за бързо подобряване на кода и ефективно отстраняване на грешки.
Ерик Реймънд
Днес аз съм един от старшите технически кадри, който кара Интернет да работи, и ядрото на Линукс и разработчик с отворен код.
Ерик Реймънд
На пръв поглед изглежда, че става въпрос за пари, но е за власт. Дали властта ще премине към информационните монополи или ще отиде при разработчиците и потребителите?
Ерик Реймънд