Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Измиване"
Мисля, че Бог ни даде смях като балсам за измиване на раните от собствените ни гафове, като шина за поправяне на костите, които чупим в нашата прибързаност или суета.
Марк Бюканан
Обичам идеята за ритуал. Аз съм много ритуализирана личност. Трябва да измия лицето си два пъти, а при второто измиване, преди да изплакна, си мия зъбите, след това изплаквам, после махам, след това слагам овлажнител. Ритуална съм. Еврейството е много ритуално.
Сара Силвърман
Без визията на Ататюрк, без неговите амбиции и енергия, без неговата изумителна смелост в измиването на традициите, натрупани с векове, днешна Турция нямаше да съществува, а светът щеше да бъде много по-беден.
Стивън Кинзър
Изгубихме изкуството на публичната нежност, тези малки жестове на избърсване и измиване; забравихме колко неприлично тялото приветства формалното докосване.
Ан Енрайт
Понятието за културата е твърде широко, - от измиването на улицата до последните висоти на човешките мисли.
Михаил Калинин
Компаниите смятат, че са модерни, защото са боядисали стените си в ярък цвят или позволяват на хората да водят кучетата си на работа. Това е глупаво и измиване на хилядолетия. Идеята е да привлечем зрялото поколение и да ги накараме да наставляват съвместната работа с по-младото поколение от разстояние.
Рикардо Семлер
Медитацията е като гигантска метла за измиване на всяка застояла или блокирана енергия, която може да сте заровили дълбоко в тялото си.
Дебора Кинг
Измиването на ръцете е един от стълбовете на цивилизования свят.
Алина Бронски
Измиването е вечен ритуал на пречистване.
Клариса Пинкола Естес