Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Зъболекар"
Един от моите сензорни проблеми беше чувствителността на слуха, където определени силни звуци, като училищен звънец, носят болка в ушите ми. Звучеше като машинка на зъболекар, която минава през ушите ми.
Темпъл Грандин
Икономистите са си позволили да влязат в капан, където казваме, че можем да прогнозираме, но никой сериозен икономист не смята, че можем. Не очаквате зъболекарите да могат да прогнозират колко зъби ще имате, когато навършите 80. Очаквате те да дадат добър съвет и да отстранят проблеми.
Тим Харфорд
Времето - това е зъболекар, изтръгващ от нас без упойка.
Евгений Евтушенко
Да се развличаш постоянно ходейки на партита и премиери е задънена улица. Според мен, няма нищо по ужасно от човешката тълпа. Честна дума, по-добре е ходенето при зъболекар.
Мишел Уилямс
Бъди свой зъболекар!
Руб Голдбърг
Чакането е половината забавление. Както когато отидете на зъболекар.
Стенли Елин
Баща ми беше зъболекар и винаги съм смятал, че е един от 10. Това е интересен начин за персонализиране и хуманизиране, което е един от най-важните аспекти на комуникацията.
Франк Лунц
Зъбната болка е най-жестокото от човешките страдания. Ад няма, но във всяка болница има врата с табела "Зъболекар".
Александър Валентинович Вампилов
Чувството, което изпитваме към повечето благодетели, прилича на признателността ни към зъболекаря. Казваме си, че са ни направили добро, че са ни отървали от една беда. Но си спомняме, че са ни причинили болка и не ги обичаме особено нежно.
Никола дьо Шамфор