Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гребен"
Фондовата борса е като малка гребна лодка в грубо море, подскачаща, докато се движи, докато макроикономиката е като голям океански лайнер, много обременителен и труден за маневриране, но без толкова грубо пътуване.
Клайв Грейнджър
Вашингтон беше правилният човек в правилното време – понякога той водеше първи, но понякога просто знаеше кога да яхне гребена на вълната или да застане на режещия ръб на промяната.
Алън Акселрод
Поставете втора основа достатъчно вътре в първата... След като положите тези две основи... изградете напречни стени между тях, обединяващи външната и вътрешната основа в подредба като гребен, разположена като зъби на трион. При тази форма на конструкция тежестта на земята ще бъде разпределена в малки тела и няма да лежи с цялата си тежест в една смачкваща маса, така че да изтласка подструктури.
Витрувий
Честно казано се притеснявах, че ще направиш някакви с Джон Уик глупости с гребена, който оставих на плота.
Мариана Запата
Това е като, представете си вълните на върха на океан. И аз съм в гребна лодка, реактивно се справям с вълните и водата, влизащи в лодката ми. Това, което трябва да направя, е да се потопя в по-дълбоката утеха, спокойствието под повърхността.
Мехмет Оз
Достатъчно възрастен съм, за да знам, че минаването на времето е просто трик, удобство. Всичко винаги е там, все още се развива, все още се случва. Миналото, настоящето и бъдещето, вечно в крака, като четки, гребени и панделки в дамска чанта.
Себастиан Бари
Лицето й беше измито, а твърдата й черна коса беше със следи от неотдавнашна борба с гребена, в която очевидно страдаха и двете страни.
Франсис Брет Харт
Пикът на горещините предстои. Утре. Утре ще яхнем гребена на поредната гореща вълна и ще ударим пика от 37-38 градуса.
Емил Чолаков
Не гребенът реши главата, а времето.
Чудомир