Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Еднорог"
Приятелството, съчетано със сексуално влечение, е любов - страстта е безсмъртна, като феникс, и неистова, като еднорог.
Ричард Олдингтън
Единственото нещо, което ще я накара да ревнува, би било, ако ръководех парад с еднорог, докато балерините пееха любовни песни.
Брандън Мъл
Бих признал, бих искал да се срещна с еднорог, който да мине през гъста гора. В противен случай, какво е удоволствието да преминем през гъста гора?
Умберто Еко
Харесвам Шотландия, освен всичко друго, защото националното им животно е еднорог. Невъзможно е да не обичаме такава страна.
Рейчъл Хокинс
И тогава ще седнем заедно на нашите еднорози и ще се возим към бонбонения залез.
Стюарт Макбрайд
Покажете ми едно наистина забавно момиче, което няма емоционални проблеми, и аз ще ви запозная с моята конюшня с чистокръвни еднорози, яздени от леприкон жокеи.
Такър Макс
Еднорогът не е за страница номер двадесет и седем. Той е за вечността.
Джаспър Форд
Никога не са ме учили как да влизам на среща и да говоря за турне и как да планирам шоу, но виждането на тази страна на нещата [за] някой, който иска да бъде Еднорог, но сега трябва да бъде шеф и да се ориентира в това, е наистина мощна и интересна история.
Лили Сингх
Все пак тя се чувстваше като русалка, следваща еднорог в гората, като през цялото време знаеше, че в даден момент ще трябва да се върне в морето.
Рейчъл Хоторн