Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Харч"
Винаги бих предпочел да работя - и знаете ли какво? Децата ми биха предпочели да работя. Ако остана вкъщи, ще си купя само друга кола или ще харча парите им.
Дани Трехо
Обичам да харча пари.
Роберто Кавали
Вие мислите, че аз харча пари за дрехи? Никога!
Салма Хайек
Харча сто и петдесет долара за мобилен телефон, който има повече функции, отколкото дори Джийн Родънбери би могъл да си мечтае.
Пол Клийв
За мен като личност е важно да имам кариера като пример за децата си, да изкарвам парите си сама и да ги харча разумно и непредпазливо.
Трини Уудол
Единствената ми екстравагантност в живота е моята платноходка. Занимавам се с това, но освен това, аз не харча пари за себе си.
Франк Гери
Не харча много за дрехи. Купувам стари книги. Казвам си, че трябва да спестя - това е класическата северна етика на труда. Обичам хубавите празници обаче. Голям фен съм на круизите. Обичам да разопаковам веднъж и всеки ден да сменям декорите.
Алън Тичмарш
"Много пари харча за ядене и съм човек, който обича винаги да му е удобно. Всички големи, високи хора преди всичко държат на удобството, така че голяма част от парите си харча, за да ми е удобно. Да си купя по–удобна кола, по-големи легла. ..Всичко вкъщи ми е правено по поръчка – мебелите, вратите, леглата...Просто обичам да си угаждам." - 20 ВЪПРОСА КЪМ...ЛЮБО ГАНЕВ; 02 юли 2007.
Любо Ганев
Не се интересувам много от парите. Не харча кой знае колко. Понякога си купувам часовник, но след седмица съм го забравил. Не ме влече лукса.
Роналдо