Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Парад"
Когато сте на върха и водите парада, всички хвърлят лилии и люлякова вода върху главата ви. Но когато тези паради са отминали и в сърцето ви има буря, твърде малко хора са готови да седнат и да изслушат как оплаквате живота си.
Силвестър Сталоун
Обичам своите недостатъци. В това число и тези, които са свързани с моята външност. Не ме дразнят бръчки около очите, тънки устни, както и факта, че зъбите ми не блестят като бели униформи на войници на парад.
Кирстен Дънст
Единственото нещо, което ще я накара да ревнува, би било, ако ръководех парад с еднорог, докато балерините пееха любовни песни.
Брандън Мъл
Тяхната идея за обучение беше да маршируват мъжете нагоре-надолу на паради и прегледи: те бяха приятни за гледане и им създаваха впечатление за военна дисциплина и прецизност, но като подготовка за съвременна война те нямаха никаква стойност.
Орландо Файджис
Животът не е приказка; това е парад от събития, които ви помагат да натрупате мъдрост, смелост и вяра. Първо научаваш, че можеш, а по-късно, че трябва.
Памела Редмънд Сатран
Нашето правителство е хартиен дракон, създаден за паради! Ерата на предсказаното щастие е само шега!
Анчи Мин
Гледаме на севернокорейците като на автомати, които гледат на паради, правят масова гимнастика с фиксирани усмивки на лицата - но под всичко това реалният живот продължава със същата сложност на човешките емоции, както навсякъде другаде.
Барбара Демик
Автобусите отидоха до Олимпийския стадион. Влизайки в парада на нациите и застанали на внимание, атлетите бяха подложени на гръмотевично шоу, което завърши с пускането на двадесет хиляди гълъба. Докато птиците кръжаха в паникьосано объркване, оръдията започнаха да стрелят, което накара птиците да се облекчат над атлетите. С всеки доклад птиците пускаха да летят. Луи остана внимателен, треперещ се от смях.
Лаура Хиленбранд
За мен е без значение възрастта на жената. Тя може да е Жана Моро или Ванеса Паради, Кейт Мос или Анита Паленберг. Важното е да има алюр.
Джамбатиста Вали