Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мигновение"
За щастието няма утрешен ден, в него няма и вчерашен, то не помни миналото, не говори за бъдещето, при него има само настояще, - и то не ден, а мигновение.
Иван Тургенев
Всяко загубено мигновение е загубено дело, загубена полза.
Филип Честърфийлд
Целият ми живот ми се струва сега едно прекрасно мигновение. Всичко, което е изживяно, което е направено преди, е било изживяно и направено за тази минута.
Юрий Гагарин
Мен ме възмущава това, че драгоценните часове от нашия живот, тези чудесни мигновения, които никога няма да се върнат, безцелно се губят за сън.
Джеръм К. Джеръм
Аз просто правя това, което обожавам, което умея и което съм щастлив да правя. Благодаря на небесата за такава съдба. Да даряваш на другите радостни мигновения е огромна привилегия, за която аз съм много благодарен и която високо оценявам.
Пласидо Доминго
Първите моменти на опиянение са нежни, лъжливи и безметежни, като първите мигновения на любовта.
Рос Макдоналд
По мое мнение всичко това е твърде уморително: всяко мигновение може да бъде самостоятелно битие и още неща от този сорт.
Тибор Фишър
Ние сме автори на всяко следващо мигновение.
Крис Прентис
Всички се боите от смъртта. А смъртта е нищо, това е само мигновение, преход към вечния живот. Човек дори не е успял да затвори очи, а духовните очи му се отварят и той вижда тялото си и си мисли - защо ми е било нужно това тяло, толкова е хубаво без него.
Гавриил Ургебадзе