Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Бегач"
Моята страна напомня на бегач, който показва рекордна скорост, но при който има стари проблеми със сърцето.
Ай Уейуей
Бегачите са състезателни хора. Мисля, че някои може да се почувстват смаяни, че нямат повече признание. Мисля, че имат смисъл. В бягането няма да е задължително да бъдете забелязани само за да представите добри изпълнения.
Дийн Карнасис
Аз съм запален бегач и играя футбол всеки уикенд, но също така трябва постоянно да гледам какво ям и винаги мисля как да балансирам храненията си.
Маркус Самуелсон
Според мозъчно-центрирания модел на изпълнение на упражненията, бегач постига целта си в състезанието, когато мозъкът му пресметне, че постигането на целта на състезанието е възможно без катастрофално самонараняване.
Мат Фицджералд
Причината да сте бегач е, че обичате да бягате. Целта на всичко, което правите като бегач, трябва да бъде да увеличим запазването на вашето удоволствие от бягането.
Мат Фицджералд
Мастърс бегачите се справят най-добре, когато определят всяка трета седмица като седмица за възстановяване.
Мат Фицджералд
Африканските бегачи редовно тренират в САЩ и Европа, а Международният олимпийски комитет изпраща част от парите от игрите на олимпийски комитети в бедни държави, които използват парите за финансиране на собствените си програми.
Алекс Беренсън
За мен, както и за толкова много бегачи, наистина няма финални линии.
Дийн Карнасис
Бягането е чудесна метафора за живота. Поставяте си цел и след това се захващате за работа. Колко добре се справяте е пряко отражение на това колко упорито работите. Това е и ментална игра. По пътя има неуспехи, но истинският тест на бегача е как ги преодолявате и провирате покрай тях.
Иванка Тръмп