Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Микрофон"
Уви, единственият човек, който знае, как да играе футбол, стои пред микрофона.
Роберт Лембке
Моето най-добро оръжие е устата ми... и аз имам микрофон!
Брайън Молко
Преди всичко виждам себе си като много повече от рапър. Наистина вярвам, че аз съм гласът на много хора, които нямат този микрофон или които не могат да правят рап.
Джей Зи
Колкото по-възрастен ставаш, толкова по-голяма власт имаш с езика като писател, което означава, че трябва да си по-отговорен за това, което казваш, независимо дали е в печат или пред микрофон, защото тези думи могат да излязат и да убият или излезте и посейте семена за мир.
Сандра Сиснерос
Това са песните, които се получават. Всички те са свързани с неща, които ме вбесяват, за конфликта между доброто и злото. Някои хора правят зло на други без причина и аз искам да ги победя за това. Но мога само да викам в микрофона.
Дани Голдбърг
Микрофон, китара, молив и всичко, което е в мен, използвайки ги за това да накарам хората да повярват в това, че божествена светлина има даже и в ДНК.
Карлос Сантана
Продължавате ли да искате думата, господине? Да? Тогава аз Ви я давам, елате, вземете я и я изразходвайте пред микрофона.
Гиньо Ганев
Приближете се до микрофона, без да го захапвате, разбира се!
Гиньо Ганев
Ахмед Хасан се ядоса и си го изкара на един нищо неподозиращ микрофон встрани от терена.
Витомир Саръиванов