Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Годишнина"
Годишнината от любовта е тържество на любовта, доверието, приятелството, толерантността и твърдостта. Редът се променя за всяка следваща година.
Пол Суини
Елвис е кралят, а аз съм кралицата. Казала ли съм ви, че моят рожден ден съвпада с годишнината от смърта му?
Мадона
Днес може да изглежда трудно, че не можем да отбележим тази специална годишнина, както бихме искали. Вместо това си спомняме от домовете си и от прага си. Но нашите улици не са празни; те са изпълнени с любовта и грижата, която изпитваме един към друг. И когато гледам страната ни днес и виждам какво сме готови да направим, за да се защитаваме и подкрепяме един друг, казвам с гордост, че ние все още сме нация, която онези смели войници, моряци и летци биха признали и на която биха се възхищавали.
Елизабет II
Вашата годишнина е празнично събитие не само във вашето семейство, но и за всички ваши фенове. Вашата работа е почитана от голям брой руснаци. Обичани сте за неуморния си творчески труд и за яркия си и щедър талант, както и за искрената отдаденост на изкуството. Хубаво е, че не спряхте дотук и продължавате да пленявате хората с интересни идеи и творчески планове с енергията си.
Владимир Путин
Несъзнаваното има добра памет и, струва ни се, обича семейните връзки и отбелязва важни събития от жизнения цикъл, като повтаря датата и възрастта: това е синдромът на годишнината.
Ан Анслен Шютценбергер
Замисляте ли се някога за това? Всяка година, в която живеете, преминавате годишнината от смъртта си. Сега не знаете кой ден е, разбира се.
Били Лец
..., няма никакъв смисъл да се поздравяваш за отглеждането на дете до десетата му годишнина, защото по-голямата част от истинските проблеми тепърва предстоят.
Катрин Банър
Ще отбележа празника в тесен семеен кръг, в компанията на Анита и на моя син. Чувствам се влюбен и щастлив. Какво повече? Не съм правил голям рожден ден от 39-тата си годишнина. Поканих около 80 души, а дойдоха 110. Беше голям купон до сутринта в заведението на Хилда Казасян. Остана ми страхотен спомен. След това съм празнувал все в тесен семеен кръг от 25 души и обикновено ги каня на вечеря. Това, което ме радва е, че имам истински приятели. Зуека е един от тях. Радвам се за него, но и страдам, защото ми липсва. Много е смел в постъпката си. Аз нямам такава смелост. Знаех за решението му няколко месеца по-рано. С него сме преминавали през всякакви ситуации. Той е от хората, които не можеш да не обичаш.
Димитър Рачков
ЦСКА победи с 16 точки, честваше малко по-особено 60-тата си годишнина и подразни... Както ми каза един бивш политик: "Сашо, много високо полетя. Внимавай! Като полетиш нагоре, в България се стреля."
Александър Томов