Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лопата"
Ако съм изчерпал оправданието, съм стигнал до твърда земя и лопатата ми е вдигната. Тогава съм склонен да кажа: Това е просто онова, което правя.
Лудвиг Витгенщайн
Гаджета – с лопата да ги ринеш.
Брад Пит
Последната ми дума: не следвай мечтите си... гони ги. С тояга, или лопата, или каквото имаш под ръка. Постигнете тази [пищяща] мечта!
Маурийн Джонсън
Големи сърца могат да бъдат направени само от големи проблеми. Лопатата на неприятностите копае резервоара на комфорта по-дълбоко и прави повече място за утеха.
Чарлс Х. Спърджън
Всички неща се разпениха и се замъглиха и умовете ни заспаха, където стояха. Винаги имаше още работа с лопата.
Шон Тан
Самите вие не пипате лопата, така че защо се вълнувате?
Джак Ванс
Особено трябва да се каже в тази връзка за изключителната способност на руснаците да копаят в земята. Те познават това изкуство перфектно и изглежда, че се хващат за лопатата напълно инстинктивно.
Карл Густав Манерхайм
Той едва можеше да вдигне лъжицата си по време на закуска, а след това беше на езерото, лъжицата му скоро беше заменена от лопата.
Луис Сакър
Някои смятат за презумпция да вярват в специално провидение или да гледат на себе си като на инструмент в ръцете на Бога, но аз откривам, че всеки човек има специално провидение и виждам, че Бог използва лопатата на трудовака и брътвежите в устата на едно малко дете.
Шри Ауробиндо