Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Лаптоп"
Пиша с писалка и хартия. Никога в лаптоп.
Робърт Смит
Компютрите са склонни да ни разделят един от друг - мама е на лаптопа, татко е на iPad, тийнейджърите са във Фейсбук, малките деца са на DS и т.н.
Том Ходжкинсън
Извън шума, стила и спекулациите истината е, че iPad наистина е просто поредното таблетно устройство. Наистина голям PDA, където сензорният екран прави това, което клавиатурата на лаптопа е правила.
Дъглас Рушкоф
Аз съм експерт по дело, което е обжалвано за човек, за който се твърди, че е присвоил изходен код от голяма, голяма компания - той всъщност е работил там и след това очевидно са го намерили на лаптопа му по-късно.
Кевин Митник
Трябва да искате да пишете и да обичате да пишете. Седнете на това бюро или машина или лаптоп и разкажете истории.
Линда Феърстийн
Би било особено утешително да вярвам, че имам отговора на въпроса Какво се случва, когато умрем? Дали светлината просто изгасва и това е – милионната дрямка? Или някаква част от моята личност, моята аз-ност, ще се запази? Какво ще е усещането? Какво ще правя цял ден? Има ли къде да включа лаптопа си?
Мери Роуч
Истината, разбира се, беше много по-странна: аз се отказах от изискано холивудско парти, за да се върна не при спящото си бебе, а към лаптопа си, за да ровя през нощта в търсене на информация за мъж, когото никога не съм срещал, който убил хора, които не познавах.
Мишел Макнамара
Всички тези компютри, всички тези джобни устройства, всички тези мобилни телефони, всички тези лаптопи, всички тези сървъри - това, което извличаме от всички тези връзки е, че получаваме една машина. ... Ние изграждаме една, глобална машина.
Кевин Кели
Милс отиде до лаптопа си, като възнамеряваше да намери необходимата информация в невидима библиотека, тоест в Интернет.
Кийт Р. А. Декандидо