Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Писана"
Чета и наказателния кодекс, и Библията. Библията е жестока книга. Може би най-жестоката, която е била писана някога.
Жорж Сименон
"Хензел и Гретел" е една от най-страшните истории, писани някога! Психотична майка; глупав, нечестен баща.
Морис Сендак
Моята фантазия е да има ресторант, в който няма писани менюта, но където просто питаш хората, за какво си настроен? Риба? Месо? Бяло вино?
Чарли Тротър
Обикновено във всяка революция хората са съсредоточени върху това, който иска да има най-много власт. Но най-важното са законите, които са писани през това време.
Ширин Ебади
Според инфлацията, повече от 100 милиарда галактики, искрящи в космоса като небесни диаманти, не са нищо друго, освен квантовата механика, писана в небето. За мен тази реализация е едно от най-големите чудеса на съвременната научна епоха.
Брайън Грийн
Имам чекмедже пълно със статии писани за мен от критици. Кара ме да се чувствам добре.
Мистър Питкин
Конституцията на Съединените щати се оказа най-чудно гъвкавото събиране от правителствени правила, писани някога.
Франклин Делано Рузвелт
Чудесно е, че знам за цялата тази велика научна фантастика, писана в Китай, и по-голямата част от нея не е много известна на Запад.
Кен Лиу
...Всяка история е преди всичко продукт на времето, в което е писана...
Бенедето Кроче