Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сериал"
Аз обичам филми, телевизионни сериали и особено книги за надеждата, които те ни даваха. Книгите сами по себе си станаха за мен причина да живея.
Мат Хейг
Аз дойдох в голямото кино не от театъра, както е било при мнозина други. Аз дойдох в голямото кино от сапунените сериали.
Робин Райт
Веднъж видях в телевизионен сериал, че изненадата е най-трудната емоция за фалшифициране. Лъжците го преувеличават много, правят го твърде дълго, когато физическият ефект от нещо, което ни изненадва, трае малко по-малко от секунда.
Хуан Гомес Хурадо
Тъжният опит на мнозина е, че голяма част от най-доброто и най-красивото се губи от онези, чиято умствена храна се състои изключително от сензационния вестник или евтиния роман, или от онази пенлива маса отпадъчен материал, който се изхвърля като измет върху разтопеният метал на живота - новели, сериали и фрагменти от тип, който нито поучава невежите, нито укрепва слабите, нито развива незрелите.
Чарлз Ледбитър
Сериалите не са крачка назад и не са крачка встрани. Това е просто още една крачка.
Арън Пол
За мен една история винаги излиза от грешка. Някой прави грешка и това става историята. Вероятно това обяснява защо сериалите ми са някак мрачни: защото има проблем в началото.
Брайън Азарело
Сродството на душите не възниква внезапно. Само в сериалите става така - той я погледнал, тя него и готово - те се обичат с най-чистата любов. Това не се случва в реалния живот. Истинската любов никога не възниква от нищото. Тя винаги израства от малки кълнове - от уважение и възхищение към човек, от влюбване, от привързаност и приятелство, приятни моменти, от вниманието, което си отделяте. Любовта се култивира и от двамата - опознавайки се, свиквайки един с друг, проявявайки уважение и съчувствие, отдавайки внимание и грижи.
Александър Иляшенко
Жена ми ме помоли да уволня агента си. Попитах я защо. А тя ми отговори, че откакто играя в сериала "Отчаяни съпруги", й е писнало да ме преследват фенки.
Джеймс Дентън
Кризата не е в анимацията, а в държавата. Кризата е финасова и по-нататък всякаква. В момента, в който има пари, ще има и добра анимация и всичко ще е наред. Проблемът е финансов, не творчески. По принцип в нормалните страни се прави предимно комерсиална анимация и когато човек си изкара нужния му за живот доход и има добра идея, тогава се стиска малко, сяда и я реализира не за пари, а за слава. Но основната работа е комерсиалната, детска анимация, детски сериали за телевизията. Това е.
Владимир Шомов