Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Доказване"
Всичко ще се подреди перфектно, когато познаването и преживяването на истината стане по-важно от доказването на каквото и да било на някого.
Алън Коен
Търговията с вътрешна информация е трудна за доказване. За да бъде осъден, човек трябва да е купил или продал акции въз основа на съществена информация, която е едновременно непозната за широката общественост и вероятно е имала важен ефект върху цената на акциите на компанията.
Алекс Беренсън
Виждам хора, които умират няколко минути, след като лекар им каже, че няма надежда за лечение. Те се отказват и си отиват. Други се ядосват и намират радост в доказването на грешка на лекаря. Нещо в тях е предизвикателно и обнадеждаващо. Надеждата е божественият мотиватор.
Бърни С. Сийгъл
Намирам, че западната медицина е все по-отворена за доказване на енергийни концепции. Защо не, защото съвременната физика е 100 процента базирана на нея.
Дебора Кинг
Когато заритвахме идеята за Нетфликс през 1997, доказването на идеята беше скъпо и трудоемко. Нямаше Squarespace, нямаше облак. Ако искате уебсайт, трябва да го създадете от нулата. Ако искате интернет магазин, трябваше да го проектирате напълно сами.
Марк Рандолф
Като се има предвид нашето изобилие, тежестта на доказването трябва винаги да бъде задържане, а не даване. Защо не дадете? Ние грешим, като започваме с предположението, че трябва да задържим или харчим парите, които Бог ни е поверил. Даването трябва да бъде изборът по подразбиране. Освен ако няма убедителна причина да го похарчим или запазим, трябва да го дадем.
Ранди Алкорн
Тежестта на доказване винаги пада върху автора на радикално твърдение.
Том Чатфийлд
Човек, който сипе заучени отговори заради доказване на своята мъдрост, е подобен на лице, разказващо стари, известни на всички анекдоти с цел да минеш за умен.
Папюс
Всички те са невинни до доказване на виновността им. Но не мен. Аз съм лъжец, докато не се докаже, че съм честен.
Луис О'Нийл