Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Елен"
Не трябва да се задоволявате със зайци, ако това, което искате е елен.
Дениъл Куин
Ако имате нужда от повече от 10 патрона за лов, а някои твърдят, че ловуват с толкова много патрона, не трябва да ловувате. Ако не можете да хванете елена с 3 изстрела, не трябва да ловувате. Вие сте срам.
Джо Байдън
Като част от ритуала да стана мъж, чичо ми по майчина линия, съдия и неговите четирима синове, всеки по-възрастен от мен, ме взеха на лов на елени.
Хишам Матар
Не искам да губя спомените си. Не ме карай да забравя. Предпочитам да умра като Елена, отколкото да живея като сянка.
Налини Синг
Вечността не би означавала нищо без теб. Защото няма сила на тази земя да търгувам моята Елена.
Налини Синг
Няколко птици излетяха от планините и се плъзнаха известно време без звук. Стоейки на фона на небето на високи склонове отвъд редица ниски хълмове, те видяха безкрайно стадо елени, онемели от разстоянието. Пейзажът напомняше изрезка от картон, но в огромен мащаб, което създаваше впечатлението, че те са тези, които са се превърнали в миниатюри... И тримата бяха еднакво изгубени.
Сесар Айра
Почитайте всички живи същества, защото ние сме от елена, сьомгата и пчелата; така че не унищожавайте живота, спасете го, за да запазите своя собствен.
Скот Кънингам
Момичето върви по разбит път. Слънцето пече, въздухът ухае на борова смола. Елените я гледат с любопитство, разклащайки царствените си рога. До тях момичето се чувства сигурно. Тя също се преструва, че принадлежи към техния свят. Облечена в бяла рокля, развяваща се на вятъра като цвете.
Стина Джаксън
Без значение колко впечатляваща е красотата им, ловецът на елени никога не вижда планините.
Джон Алин