Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Касета"
Ние мислим за очите си като за видеокамери, а за мозъка си като за празни касети, които да бъдат пълни със сензорни входове.
Майкъл Шърмър
Тази вечер имам чувството, че цялото ми тяло е направено от спомени. Аз съм сборна касетка, касета, която е пренавивана толкова много пъти, че можете да чуете отпечатъците от пръсти, размазани върху лентата.
Роб Шефийлд
Но отговорът е прост. Любовта е сборна касета.
Роб Шефийлд
Когато залепите песен на касета, вие я освобождавате.
Роб Шефийлд
Животът е като на филм... Винаги можете да натиснете "стоп" и да смените касетата на по-приятна...
Виталий Гиберт
Завърших гимназия през 1963 г. Нямаше компютри, мобилни телефони, интернет, кредитни карти, касети или кабелна телевизия.
Джефри Гитомър
Аз не съм касета, за да свиря каквото искате.
Мишел Джафи
Например, опитайте се да поддържате жизненото си пространство чисто и организирано. Направете вашето жилищно пространство естетически и артистично красиво. Имайте красиви снимки на стената, имайте много растения. Леки масла за тамян и/или ароматерапия. Ако сте духовно склонни, създайте духовни олтари на различни места в дома си със снимки на Учителите. Пускайте красива вдъхновяваща музика във фонов режим или касети за медитация.
Джошуа Дейвид Стоун
(Слушайки се на касети записани от подслушвателни устройства пуснати му от ФБР)"Чувстваш се като изнасилен от тия шибани касети"
Джон Готи