Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Танцуване"
Светът е като танцуването с маски. Ако искаш да го видиш добре, не стоиш на едно място.
Чинуа Ачебе
Танцуването е просто откриване, откриване, откриване.
Марта Греъм
Не желая да доказвам нищо с танцуването си. Никога не съм го използвал като отдушник или начин да изразя себе си. Аз просто танцувам.
Фред Астер
Нищо не изгаря повече калории отколкото танцуването на 5 инчови токчета... опитайте!
Ариана Гранде
Когато бях по-млад, актьорството, пеенето и танцуването бяха всичко.
Суки Уотърхаус
Едно нещо, което може да реши повечето от нашите проблеми, е да танцуването.
Джеймс Браун
Танцуването изглежда бляскаво, лесно, възхитително. Но пътят към рая на постижението не е по-лесен от всеки друг. Умората е толкова голяма, че тялото плаче, дори в съня си. Има моменти на пълно разочарование, има ежедневни малки смърти.
Марта Греъм
Имайте предвид, че колкото и да сте били успешни в танцуването на вашето животно, това само по себе си не е доказателство, че все още притежавате неговата сила. Може да танцувате само спомен. Успешният опит обаче предполага, че може би поне сте имали такъв дух пазител в миналото, ако не и сега. Самият танц обаче не е доказателство сам по себе си, по един или друг начин.
Майкъл Харнър
На 14, открих момичетата. По това време танцуването беше единственият начин да прегърнеш момиче. Танцуването беше ухажване. Едва по-късно открих, че се танцува радостта. Че се танцува любовта. Че се танцуват мечтите.
Джийн Кели