Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Завършек"
Може да крещите по мен, да ме викате на снимки в полунощ, да ме карате да чакам с часове – толкова дълго, колкото е необходимо за перфектния завършек на екранизацията.
Арнолд Шварценегер
Щастливият завършек на приказка, мит и божествена комедия на душата не трябва да се разглежда като противоречие, а като превъзходство над вселенската трагедия на човека.
Джоузеф Камбъл
Харесвам цветни приказки с черно начало и бурна среда и безоблачен завършек в синьото небе. Но всяка история ще свърши работа.
Катрин Апългейт
Утре ще накарам тази жена да бъде премахната. Завършек. Няма да имам това. Тя е обида за паметта на Ганди, използвайки тези техники върху нас.
Ричард Морей
Щастливият край е само пауза. Има три вида големи завършеци: Отмъщението. Трагедия. Прошка. Отмъщението и трагедията често се случват заедно. Прошката изкупува миналото. Прошката отблокира бъдещето.
Джанет Уинтерсън
Това му напомни, че времето беше малко, но все още можеше да се намерят красиви завършеци в края на студените, мрачни дни.
Джейми Форд
Книгата е книгата и тя винаги ще бъде там. Това е тих край. В книгата това е съзерцателен завършек, който мисля, че със сигурност бихте могли да направите това във филм.
Джейн Голдман
Нашата планета се приближава към завършека на своето битие, приближава се Второто Пришествие Божие, когато Господ ще сътвори всичко ново, и е много жалко, че хората не искат да се опомнят.
Тадей
Свободата означава върховенство на правата на човека навсякъде. Нашата подкрепа отива за тези, които се борят да получат тези права и да ги задържи. Нашата сила е единството на целите. Тази висока концепция не може да има друг завършек освен пълно надмощие.
Франклин Делано Рузвелт