Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мейнстрийм"
Със сигурност не мога да говоря за всички култури или за всички общества, но е ясно, че в Америка поезията служи на много маргинална цел. Това не е част от културния мейнстрийм.
Марк Странд
Никога не съм искал да бъда мейнстрийм като писателка, но вижте какво се случи.
Ан Енрайт
Бих казал, че съм доста мейнстрийм.
Рон Пол
Америка е отворено общество, по-отворено от всяко друго в света. Хората от всяка раса, от всеки цвят, от всяка култура са добре дошли тук, за да създадат нов живот за себе си и семействата си. И какво общо имат тези хора, които влизат в американския мейнстрийм? Английският, нашият споделен общ език.
Самюъл Хаякава
Когато Елтън Джон изпя дует с белия рапър Еминем по телевизионно предаване "Грами", рапът стана мейнстрийм. Последваха масивни родителски главоболия.
Бил О'Райли
Готова съм да бъда различен от другите родители и да се противопоставя на мейнстрийма.
Ейми Чуа
Повярвайте ми, познавам много журналисти и техните мнения по повечето теми са погрешни. Ако всички мейнстрийм медии са настроени срещу Тръмп, това е най-доброто одобрение, на което той може да се надява!
Майло Янопулос
Това, което получиха, беше напречно сечение на американската параноя, на скрити предразсъдъци, издигащи се на повърхността. Каквото и да се е отклонило от мейнстрийма, е подозрително.
Олен Стейнхауър
Бих искал да стана мейнстрийм писателка на трилъри, очевидно, защото обичам да пиша тези истории и това е най-добрият начин да си осигурите кариера.
Сара Пинбъра