Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Съблекалня"
Не мисля, че имаше достатъчно комуникация между играчите и турнирите. В известен смисъл вината е също толкова на играчите. Играчите говорят помежду си и в съблекалнята за неща, които могат да бъдат подобрени и след това, когато дойде време да поговорят и наистина да направят нещо по въпроса, спират.
Новак Джокович
Друга моя гордост бяха две съблекални, едната горе за моите рокли, цялата обзаведена с дъбови гардероби, а другата долу долу за моите костюми и всичко, което се дължеше на тях: обувки, обувки, перуки, шапки и т.н.
Матилда Кшесинская
Най-искрените емоции съм видяла в огледалото на моята театрална съблекалня.
Джуди Денч
Мъжът, за който всички жени мечтаят, не трябва да мирише на мокро куче, заключено в съблекалнята на фитнес с чифт стари чорапи. Миризмата има значение.
Дъглас Ейбрамс
-О, мисля, че има много клубове в тази епоха, където много неща се случват след полунощ. Но в момента мисля повече за нещо като малко частно парти. Недалеч, във твоят съблекалня.
Ева Фьолер
Да можете да се смеете на собствените си недостатъци е положително, ако помага да се поставят нещата в перспектива. Това ни напомня, че всеки има едни и същи проблеми и помага на жените да се чувстват по-добре за себе си. Ако се смеете на факта, че целулитът на всички изглежда по-зле в огледалата в съблекалните, това е добре, защото всеки го е имал; не се чувства сам.
Линда Пападопулос
На ези-тура уцелих смените. Случайно. През първата част оставихме противника да има лек превес. През второто полувреме се събудихме, трябваше и да повишим тон в съблекалнята. Тогава овладяхме центъра и видяхте какво стана. Получихме нелеп гол или автогол – май Данчо си я вкара. Третият гол, който вкарахме, бе една красота.
Велислав Вуцов
Познавам Дел Пиеро още от времето когато бях в Юве. Той е много добър играч, с една невероятно добра техника на удара. Освен това той разчита на много голямо самочувствие - това при него е решаващото. Той изцяло взема участие в тренировките и работи на терена много упорито. Когато след тренировката другите играчи са вече в съблекалнята, Дел Пиеро се занимава още с топката и се опитва да я шутира в ъглите на вратата. В момента той е най-големият талант на Италия. За да му попречиш при поемане на топката, трябва да го фаулираш. Той има много изпипана техника.
Алесандро Дел Пиеро
Веднъж се скарах с Петер Шмайхел. Той се изправи над мен и ме погледна в очите. Аз пък гледах нагоре и си помислих: "Ако тоя ме цапардоса, си заминавам директно." Останалите в съблекалнята не гледаха, защото си бяха покрили очите с ръце.
Алекс Фъргюсън