Цитати на тема "Брадичка"
Животът е такъв, какъвто го направиш. Независимо от всичко, понякога ще бъркаш, това е универсална истина. Но хубавото е, че ти решаваш как ще сбъркаш. Само защото си се провалила веднъж, не означава, че ще се проваляш във всичко. Продължавай да опитваш, дръж се, и винаги, винаги, винаги вярвай в себе си, защото ако ти не вярваш, тогава кой би? Затова дръж главата си изправена, вдигни брадичката и най- важното, продължавай да се усмихваш, защото животът е нещо красиво и има толкова много причини да се усмихваш.
Мерилин Монро
Това, което винаги съм обичал най-много при мъжете, е несъвършенството. Трогнат ме бръчките по гърлото на мъж. Това ме кара да го обичам повече. Мисля, че е тъжно, че повече жени не се възползват от шанса, че може би мъжете ще бъдат трогнати, като видят брадичката малко по-малко твърда, отколкото преди, че мъжът ще бъде по-влюбен в жена си, защото помни коя тя беше и вижда коя е и си мисли, Боже, не е ли толкова прекрасно, че това й се случи. И бъдете развълнувани от живота, който разказва своята история там.
Лив Улман
Обичам звука на думите, усещането за тях, потока им. Обичам предизвикателството да намеря точно тази перфектна комбинация от думи, за да опиша извиване на устни, наклон на брадичката, промяна в атмосферата. Направено добре, писането на романи може да комбинира лиризъм с практичност по начин, който кара човек да мисли за големи гоблени, както функционални, така и красиви. След петдесет години си представям, че все още ще търся точно тази правилна комбинация от думи.
Лорън Уилиг