Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Протежение"
На протежението на моя живот съм извлякъл повече ползи от моите приятели критиците, отколкото от поклонниците, особено ако критиката е изразена с вежлив и приятелски тон.
Махатма Ганди
По-добре е да умреш, сражавайки се за свободата, отколкото в протежение на всичките дни от живота си да останеш пленник.
Боб Марли
Това, което са мислили че е необичайно в протежение на векове, и до вчера е било само дръзка мечта, днес става реална задача, а утре свършено.
Сергей Корольов
Приятно ни е да си представим, дори и маршрутът да не е точен, това поетапно преминаване по протежение на бреговете и морските пътища, както пламъкът преминава от остров на остров и от един полуостров на друг. На интервали от векове или хилядолетия пламъкът преминава отново оттам, където е горял някога. Но той никога не е един и същ...
Фернан Бродел
Телевизията, която в протежение на десетилетия беше за нас прозорец към света и главен доставчик на информация, се превърна в комерсиален боклук, за който ти плащаш немалко пари.
Рутгер Хауер
Началото на християнския свят е, строго, в момент извън времето. Метфизическата тригонометрия го намира сред духовните Тайни, при срещата на две насочени към небето линии, едната, начертана от Витания по протежение на Възхода на Месията, другата от Йерусалим срещу Слизането на Утешителя. Това измерване, измерването на действащата вечност, на яркия облак и бързия вятър, всъщност е теология.
Чарлз Уилямс
Удивително, но след толкова десетилетия аз както преди съм пълен с ентусиазъм. Обичам своето дело, занимавайки се с него на протежението на целият ми живот, и изглежда, с него и ще умра.
Валентино
Този, който враждува с теб по протежение на целия живот, става по неволя и участник в твоя живот.
Василий Гросман
Моята татуировка H2O просто ми напомня за това, че трябва да се пие повече вода. В света за мен няма по-важен символ или фраза. Трябва по-често да се пие. В протежение на целият живот. Винаги. Това е много практична татуировка.
Дженифър Лорънс