Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Джин"
Аз вонях на джин, сякаш Тихият океан се състои от чист джин, а аз го преплувах.
Реймънд Чандлър
Този басейн е триумф на въображението. Така печелиш в живота, Джин. Трябва да си представите пътя си. Никога не казвайте, че нещо не може да се направи. Винаги има решение, дори и да е странно.
Маурийн Джонсън
Ако сте изпили добър джин в горещ ден в Южна Калифорния с хората, които обичате, забравяте Небраска. Двете неща не могат да съществуват едновременно. По-силната, по-добрата от двете победи.
Ан Патчет
Не трябва да сме уверени в способността си да държим завинаги свръх интелигентен джин затворен в бутилката.
Ник Бостром
Когато разберете как да осигурите работа и покрив над главата си на хиляди джинове, уведомете ме. Но ако улесните съществуването им, те ще се размножават още по-бързо.
С. А. Чакраборти
Християнското възприемане на Адския огън изглежда по-малко драматично от мюсюлманската визия, с която израснах, но християнското магическо мислене ме привлича не повече от ангелите и джиновете на майка ми.
Аян Хирси Али
Нощ, джин и музика - правилната настройка за отлепване на тънките прилепнали слоеве на глупости и намиране на път по-близо до същественото аз.
Джон Д. Макдоналд
Няма пълно щастие в живота, поне когато се занимавате с даровете на джин.
Лазар Лагин
И до ден днешен съжалявам, че през 1990 г. отхвърлих сценария на филма "Телма и Луиз". Можех да целуна Брад Пит, а това направи Джина Дейвис. Яд ме е, че пропуснах страхотна възможност.
Шер