Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Махмурлук"
Колкото по-добре се продават вашите записи, толкова по-лош махмурлук имаш. Това е уравнение.
Виле Вало
Имам правило, че не пия в Ню Йорк, защото не искам да се събуждам с махмурлук и да не мога да работя.
Колм Тойбин
Питали са ме, страдам ли от махмурлук. За това, да имам махмурлук, нужно е да се престане да се пие. Така че този проблем просто не възниква.
Леми Килмистър
Непосредственият ефект на дефицита е да ви накара да се чувствате добре, като когато отивате на екскурзия и плащате по-късно. Чувстваш се добре и тогава получаваш махмурлук. Дефицитът ви кара да се чувствате добре - докато не платите по-късно.
Франко Модиляни
Трудно е да видиш надеждата с махмурлук.
Патрик О'Рурк
Тя четеше романи. Една книга след друга, понякога със скорост 1 на ден, за пълна година. Приемлива форма на бягство, която не оставя махмурлук.
Уенди Уакс
Лошата книга е по-гадна от махмурлук.
Филип Джиан
Махмурлукът е ярка форма на отмъщение. Снощи моят апартамент стана място за малък, интровертен фестивал на шардоне. Меланхоличен хор от българи осигури забавлението чрез комплект слушалки, които се оказаха непоправимо заплетени под леглото. Част от мен току-що гледаше. Другата част отговаряше.
Лиз Йенсен
Всеки път когато отивах да пия бях в търсене на нещо ново. Но всеки път беше едно и също. Събуждах се в някакво легло с някакъв човек, имах махмурлук и концерт вечерта. И истинате е, че той беше един и същ всеки път. Но сега животът е... доста интересен без алкохола.
Джеймс Хетфийлд