Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Графика"
Трябва да сте проактивни, да отделите време в графика си и да поемете отговорност да бъдете най-здравият човек, който можете да бъдете - никой друг няма да го направи вместо вас.
Мехмет Оз
В дигиталната вселена нашата лична история и нейното чувство за разказ са заменени от профила ни в социалните мрежи - моментна снимка на настоящия момент. Самата информация - нашата социална графика от приятели и харесвания - е продукт, който се продава на пазарни изследователи с цел по-добро прогнозиране и насочване на бъдещето ни.
Дъглас Рушкоф
...причината да мислим, че технологията на компютърната графика е успяла да фалшифицира реалността е, че през последните сто и петдесет години сме приели образа на фотографията и филма като реалност.
Лев Манович
Ние, визуалните мислители като мен, сме добри в неща като индустриален дизайн, графика, изкуство, такива професии.
Темпъл Грандин
Има толкова много игри, в които се биете с извънземни или зомбита, и те имат много висококачествена графика, но те не задават въпроса защо се случват събитията.
Хидео Коджима
Писането е изкуство, но и занаят, което означава, че е работа. Аз не преподавам. Така хранителните продукти попадат на масата. Понякога правите творчески жертви, за да свършите работата. Всичко казано дотук, очаквам с нетърпение да изляза от графика с две книги на година, който имам, и да започна малко да се самозабавлявам.
Чарли Хюстън
Ако не промените графика си, ще бъдете същият човек, какъвто винаги сте били.
Бил Хайбълс
Вече не трябва да измерваме нашето богатство и успех в графиката, която показва икономическия растеж, а в кривата, която показва емисиите на парникови газове.
Грета Тунберг
Изкуството се подхранва от други източници. Свободата на изкуството трябва да бъде гарантирана. В противен случай на художника, скулптора, графика не му трябва нищо друго!
Адолф Фронер