Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пич"
Връщането е добра дума, пичове.
Мики Рурк
В мен няма нищо необичайно. С вас говори човек, който се е родил в проста страна в средата на прости хора. В мен няма нито дълбокомислие, нито ум, нито глупост - просто пич, който има кучета и дом, обича да тренира и който се радва, че е жив.
Жан-Клод Ван Дам
Най-лошото нещо, в което бих могъл да бъда обвинен, е че съм пич само за себе си. Но най-лошото нещо, което една жена може да направи, е да не казва нищо. Особено, когато започвате връзка.
Мат Дилън
Горд съм, че съм бял. Нямам нищо против цвета си. Но и аз не мисля, че цветът има значение. Точно както чувствам, че няма значение, че съм бял пич, който прави черна музика.
Марк Уолбърг
Що се отнася до културата, аз съм нещо като Нострадамус, ако той беше красива, остроумна второстепенна знаменитост със страхотна коса, вместо груб стар пич от старите дни.
Майло Янопулос
Всички сме станали предпазливи да не бъдем лъгани онлайн – нека си го кажем, пичовете винаги преувеличават върховете си – така че доверието е гореща стока.
Матю Хъси
Приятелите ми и аз, всички отидохме в училище по право заедно и след като започнахме да работим в различни градове, всички правехме луди неща и си пишехме имейли за нещата, които щяхме да правим. И моите приятели решиха, че имейлите ми са наистина смешни и те казаха: "Пич, защо не качиш това на уеб сайт. Знаеш, че хората биха се радвали да прочетат това."
Такър Макс
Пич, не можеш да бягаш постоянно. Рано или късно трябва да се биете.
Брайън Лий О'Мали
Трябва да има немска дума за това чувство, когато сложните изкривявания на собственото ви мислене изскочиха на повърхността и станаха внезапно и неприятно видими. Като да минеш покрай огледало в препълнен мол и да си помислиш: Кой е този пич с ужасната поза и защо се свива, сякаш очаква някой да го удари, бих искал да го ударя – о, чакай, това съм аз.
Кристен Рупениън