Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Клавиатура"
Трябва да се чудим дали цифровите технологии, вместо да улесняват комуникацията, всъщност правят точно обратното. Сега седим сами на клавиатурата и изстрелваме нули и единици в ефира. Офисите са тихи.
Том Ходжкинсън
Не пиша директно на компютъра, защото не мисля добре обърнат напред с пръсти на клавиатурата. Мисля, че е по-добре да гледате надолу с писалка. И коефициентът на концентрация на химикалка и хартия е по-висок, отколкото когато движа думи по екрана.
Джошуа Ферис
Уеб сайтовете имат дизайн който е предназначен да попречи на младите хора да използват клавиатурата, с изключение на въвеждането на информация за кредитната карта на техните родители.
Дъглас Рушкоф
Извън шума, стила и спекулациите истината е, че iPad наистина е просто поредното таблетно устройство. Наистина голям PDA, където сензорният екран прави това, което клавиатурата на лаптопа е правила.
Дъглас Рушкоф
Определено чувствам, че мозъкът ми работи по различен начин и думите излизат по различен начин, ако имам молив в ръката си, отколкото ако имам клавиатура.
Лили Кинг
Пръстите ви искат да са силни. Те не са предназначени да цъкат по клавиатурата или да изпращат ш***** текстови съобщения на глупав мобилен телефон. Те трябваше да бъдат опасни оръжия в ръцете на пещерен човек!
Пол Уейд
Най-добрият приятел на хакера е мониторът, най-добрият му приятел е клавиатурата...
Андрей Левицки
Един мой приятел наскоро ми каза как е променил диетата си: сега той държи шоколада не вляво, а вдясно от клавиатурата на компютъра. Методът едва ли е ефективен, но идеята не е лоша.
Йоханес Хинрих фон Борстел
Единствените лоши дни като писател са тези, когато сте твърде страхлив или мързелив, за да седнете на клавиатурата и да й дадете всичко, което имате.
Крис Клийв