Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Гума"
Гадно е, изненадващ никой!!!! Ако лошото беше обувка, щяхте да го поберете!!! Ти си глупава пу-пу глава! Имах сексуални отношения с майка ти! Майка ти не беше толкова добра в леглото! Вие, сър, сте окаяна душа! Аз съм гума, ти си лепило!
Брайън Лий О'Мали
Ако не вярвате в сътрудничеството, погледнете какво става с автомобила, когато една от гумите се откачи.
Наполеон Хил
Бяла сламена шапка с размер на резервна гума, а върху нея зелени очила, подобни на орехи.
Реймънд Чандлър
Той не беше свикнал с миризмата на драконов дъх, което най-добре се описва като комбинация от вонята на горяща гума и вонята на стари чорапи, с оттенъци на клетка за хамстери, нуждаеща се от почистване.
Анджи Сейдж
Болестите могат да бъдат нашите духовни спукани гуми - прекъсвания в живота ни, които по онова време изглеждат катастрофи, но завършват чрез пренасочване на живота ни по смислен начин.
Бърни С. Сийгъл
Улицата е безмълвна, няма коли, няма хора, слаб шум от движението, скърцане на гуми и спирачки се чуват отдалеч, но няма звук от удар. Пуша и се наслаждавам на спокойствието. Не си спомням кога за последно имаше такава тишина в главата ми.
Йонас Т. Бенгтсон
Тя беше задвижвана от онази мощна сила, която кара жените да се втурнат към камиона и да го вдигнат, ако дете попадне под гумата. Силата на обречените...
Лоран Боти
"Не е ли забавно да остарееш?" е наистина ужасна заблуда. Това е като да кажеш,предпочитам да карам стара кола със спукана гума.
Катрин Хепбърн
Улицата, на която живея, е еднопосочна. А хвърчат по нея едни мерцедеси и набиват спирачки. И аз подскачам. Един закова гумите си пред мен. Казах му: "Млади господине, това е еднопосочна улица!" А той ми извика: "Искаш ли да те застрелям?" И извади пистолет. Отвърнах му: "Стреляй! Това заслужавам! Щом сме я докарали дотам, така съм те възпитал [явно с филмите си]."
Рангел Вълчанов