Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Осветление"
Ще има... естествено уместно да се използва източно осветление за спални и библиотеки, западно осветление през зимата за бани и зимни апартаменти и северно осветление за картинни галерии и други места, където е необходима постоянна светлина; тъй като тази четвърт от небето не става нито светла, нито тъмна с движението на слънцето, но остава стабилна и неподвижна през целия ден.
Витрувий
Поезията е сянката, хвърлена от нашите въображения на уличното осветление.
Лорънс Ферлингети
Съвършенството е сатенено ковчеже на креативност и оригиналност. Ако сте перфекционист, поне спрете да казвате на всички, че сте един и се опитайте да го преодолеете сами, сами в дома си с изключено осветление.
Огастин Бъроуз
Той използва статистически данни, както пиян използва лампи, повече за подкрепа, отколкото за осветление.
Романо Проди
Мозъчната атака за мен се провежда в леглото ми през нощта между времето, когато изгася осветлението и най-накрая заспя. Това не е много силна буря, но това, което се случва, е, че просто си мисля за различни идеи и може би неща, които видях онзи ден, за които смятам, че могат да се превърнат в добра история.
Крис ван Алсбърг
Ние трябва да носим светлина, а не изкуствено осветление.
Хенри Милър
По отношение на осветлението, добро начало е да планирате всяка стая да има поне пет до седем точки на осветление, въпреки че някои хора препоръчват между седем и девет.
Фрида Рамстед
Условията ще бъдат основно променени; по определени линии, като разпределението на въглища и нефт за осветление, отопление и транспорт, не е ли възможно в бъдеще нито един от тези планетни ресурси да не се изисква? Това са два случая на фундаментални промени, които използването на атомната енергия може да направи в бъдещия цивилизован живот.
Алис А. Бейли
А то ти казвам такава хубава есен рядко се е случвала преди. Нощта се е изсипала като жълтък в паница, с една голяма оранжева луна. Пълнолуние. Свети силно и за момента сигурно сбъдна мечтата на кмета в селото ни да има улично осветление.
Добромир Славчев