Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Пеш"
Хвани ръката ми. Ще вървим пеша. Ще вървим само пеша. Ще се насладим на нашата разходка, без да мислим да пристигаме някъде.
Тик Нят Хан
Ако искаш истински да разбереш градът, трябва да ходиш пеша.
Андре Мороа
Ние не ходим пеша. Преяждаме, защото сме улеснили преяждането. Имаме заведения за бързо хранене на всеки ъгъл. Между другото, "ние" сме всички ние. Не е правителството. Всички ние правим това заедно.
Мехмет Оз
Не се возя в метрото. Или отивам пеша, или вземам такси в Ню Йорк.
Нина Гарсия
Когато [Ервин Шрьодингер] отиваше на конференциите на Solvay в Брюксел, той ходеше пеша от гарата до хотела, където бяха отседнали делегатите, носейки целия си багаж в раница и изглеждайки толкова като скитник, че имаше нужда от много спорове на на рецепцията, преди да може да поиска стая.
Пол Дирак
Ако имате данък върху въглеродa, щяхте да имаmе по-малко автомобили и повече велосипеди, повече хора да обикаляте пеша и с обществен транспорт.
Ричард Роджърс
В Лос Анджелис виждам хора, които винаги са в колите си и винаги карат. Насърчавам ги да ходят повече - ходете до пощата, ходете на обяд. Дори да е на 10 минути пеша, това е толкова добре за вас.
Денис Остин
Същността на Париж се губи, ако се види чрез двойното остъкляване на хотелска стая или отгоре на туристически автобус. Трябва да сте пеша, с хладни ръце, пъхнати в джобовете, шал, увит около гърлото, и мисли за горещо кафене във вашето въображение. Това направи разликата между просто да присъстваш и да си там.
Джон Бакстър
Бях на няколко задачи за наблюдение като част от голям екип. Аз бих бил човекът, който да проследи темата пеша, когато възникне нужда. Но през повечето време седяхме в кола и не правехме нищо.
Лиза Лутц