Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Писта"
Не обръщам внимание на това, колко награди имам. Просто излизам на пистата и се старая да я пробягам максимално страхотно. А ако говорите за целите ми - мечтая да стана един от легендите на световният спорт.
Юсейн Болт
Трета писта, която се изпълняваше по онова време, освен академиците и забавните неща, беше, че баща ми сподели с мен своята страст към бизнеса и предприемачеството от много рано. Дори когато бях в гимназията, през уикендите прекарвах дълги часове в офиса.
Мукеш Амбани
Фактът е, че преди 40 години, освен ако не сте закупили записа, не можете да чуете музиката. Това беше толкова тясна писта в сравнение с днешната.
Ник Мейсън
Интересно е, защото живеем в страна, където затлъстяването е толкова огромно. И тогава отражението на пистите са толкова слаби момичета. Така че има две крайности, които са почти като отражение на самите тях и е много трудно да си по средата с момичета, които са просто здрави.
Нина Гарсия
Шофирането на сериен автомобил не изисква много умения за управление, поне не в сравнение със състезанията с Гран При, защото пистите са прости овали и почти няма смяна на скоростите. И така, квалификацията се превръща в тест за храброст - за това колко бързо човек е готов да вземе завой.
Том Улф
Това е новото ми хоби. Гледам как животът ми си отива минута по минута. Очаквам края на всичко и всичко – разговор, клас, тренировка по писта, тъмнина – само за да остана с повече гледане на часовника, което да заеме неговото място. Непрекъснато чакам нещо по-добро, което никога не идва. Може би щеше да ми помогне, ако знаех какво искам.
Меган Макафърти
Каква личност е необходима, за да караш кола около писта 100 пъти или да удряш топка напред-назад. Това не е много личност, нали?
Тайсън Фюри
Джазът е моето приключение. Търся нови акорди, нови начини за синхронизиране, нови фигури, нови писти. Как да използваме нотите по различен начин. Това е. Просто използвам нотите по различен начин.
Телониъс Монк
Каквото и да правим, какъвто и да е произходът ни, всички ние сме имали някакво предимство някъде по пътя. Някаква почивка, която може да е отишла при някой друг. Някакъв ръб или вътрешна писта, на която не бихме могли да разчитаме.
Иванка Тръмп