Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Летене"
Не съм страхлива. Убивам всички паяци в къщата си; планирам летене с парашут. Аз съм За женската сила, аз съм доста самодостатъчна.
Елизабет Банкс
Любовта е толкова голяма сила, че може да бъде надмината само от летенето.
Мигел де Сервантес
Не вярвай на това, което ти казват очите! Те могат да показват само границите. Гледай с истинското си проникновение, откривай това, което всъщност дълбоко в себе си знаеш, и тогава ще съзреш начина на летене.
Ричард Бах
Да се влюбиш беше като да паднеш от скала. Чувства се почти като летене, докато не удариш земята.
Синда Уилямс Чайма
Изключително е колко безопасно е летенето. Вече статистически е по-вероятно да бъдете избран за президент на Съединените щати през целия си живот, отколкото да умрете в самолетна катастрофа. Какво невероятно постижение като общество! Но това, върху което се фокусираме, са катастрофалните провали, които са изключително редки, но се случват от време на време.
Стивън Джонсън
Дори когато нямаше повече възможности за тялото, сърдечните желания намират изход и както при всяка топлина, любовта се издига. Освен това волята за летене била в природата на душата, така че домът й трябвало да бъде горе.
Дж. Р. Уорд
Всеки пилот може да опише механиката на летене. Какво може да направи за човешкия дух е неописуемо.
Бари Голдуотър
Това е проблемът с летенето: винаги трябва да се връщаме на летищата. Благодаря колко забавно би било летенето, ако не се налагаше да се връщаме на летищата.
Хенри Минцбърг
Той си представяше, че прошката е като летене, че те кара да се издигаш. Представяше си, че изглежда като орел, сребърна стрела в небето, че е чиста светлина.
Христос Циолкас