Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Себеизразяване"
В мен живеят звяр, ангел и луд; моите съмнения въпроси са тяхна работа; моя проблем - тяхното покоряване и победа, падение и бунт; моите усилия - тяхното себеизразяване.
Дилън Томас
Аз обичам рокендрол. Това е невероятна революционна форма на себеизразяване, способна да измени човека така, че той сам да престане да учи. Впрочем, а съм принуден да призная: в рокендрола има твърде много лайна. Много.
Ник Кейв
И още искам да бъда музикант. Според мен, музиката е най-краткият път към емоциите и чувствата на хората и най-простият за себеизразяване.
Гаспар Улиел
Хората по света бъркат терапевтичната стойност на себеизразяването с разрешението да манипулират другите с техните рани.
Каролайн Мис
Като актьор предпочитам малък екип, по-малко контрол и суета и повече свобода за себеизразяване.
Джон Траволта
Знам кога да кажа не и кога да кажа. Поемам отговорност за избора си. Жертвата? Тя отиде другаде. Единственият, който може наистина да ме жертва, съм аз самият и в 99 процента от времето избирам да не правя това повече. Но трябва да продължа да помня ключовите принципи: граници, пускане, прошка, след като почувствам чувствата си - не преди, себеизразяване, обичане на другите, но и любов към себе си.
Мелъди Бийти
Заключението е, че както емоционалната бедност, така и отвращението към компанията не са симптоми на аутизъм, а последици от аутизма, неговото сурово блокиране на себеизразяването и почти девственото невежество на обществото за това, което се случва в аутистичните глави.
Наоки Хигашида
В общества, в които човек наблюдава по-голямо разпространение на "съвременните ценности" - индивидуализъм, витализъм и себеизразяване - има и по-висока удовлетвореност от работата.
Едмунд Фелпс
В някаква степен снимките в рекламата са своеобразно творческо себеизразяване.
Жана Фриске