Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Печка"
Няма нищо по-тайнствено, от телевизор, който работи в празна стая, а още по-странно, човек, който разговаря сам със себе си, и жена, която мечтае за нещо, стоейки до печката.
Жан Бодрияр
Дружбата стопля сърцето, роклята - тялото, а слънцето и печката - въздуха.
Козма Прутков
Не можеш да бъдеш готвач и да се появяваш по телевизията през цялото време. Това е невъзможно. Поне когато спечелих звездите си, винаги бях зад печката си.
Марко Пиер Уайт
И още час, за да изстържа седем от тях от печката, пода и тавана...
Рейчъл Рене Ръсел
Добрата слава седи зад печката, а лошата бяга по света.
Стеван Сремац
Въображението на Шерешевски беше толкова живо, че в един експеримент той успя да повиши температурата на едната си ръка, докато понижи температурата на другата, просто като си представи една върху печка и една върху леден блок.
Хелън Томсън
Всички деца също работиха усилено. На две години те метяха пода и събираха яйца. До трима те събираха подпалки за печката. До четири миеха и сушаха чинии. Към пет те вече са знаели как да перат собствените си дрехи.
Бен Монтгомъри
Като момиче имах нулев интерес към печката. Винаги съм имал здравословен апетит, особено за прекрасното месо и свежите продукти от Калифорния, но никога не съм била насърчавана да готвя и просто не виждах смисъл в това.
Джулия Чайлд
Физически жените имат някои предизвикателства в кухнята, като вдигане на тежки тенджери върху и от печката. Научавате се да се адаптирате; научаваш се да намираш начин. Но най-голямото предизвикателство за жените в тази индустрия е как да балансират семейство с такава взискателна кариера.
Лидия Матичио Бастианич