Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дарение"
Истинската щедрост е дарение; дадени свободно и от чиста любов. Без прикачени условия. Никакви очаквания. Времето и любовта са най-ценното притежание, което можете да споделите.
Сузи Орман
Да, но вижте, кой наистина е предоставил информация за света на всички на Земята? Това беше Уикипедия, нали? И ако питате какво бихме могли да направим, за да накараме дигиталния свят да работи за хората, моделът на Уикипедия е страхотен. Това е модел за дарение.
Пол Ромър
Съществуването на всяка чиста раса със специални дарения е мит, както и вярата, че има раси, всички от членовете на които са обречени на вечна малоценност.
Франц Боас
Мисля, че е добре идея да знам къде отиват моите дарения. Аз съм много по-склонен да допринеса за една кауза по-такъв начин.
Закари Тейлър
Имам няколко истории, написани досега в този мит, още подредени, за да бъдат написани, и повествователна дъга, която се оформя между тях. Експериментирах с пускането на историите онлайн за дарения от Paypal, така че съществуващите в момента са достъпни чрез блога за безплатно изтегляне, но топката не продължи да се търкаля по отношение на постигането на целите, които си поставях.
Хал Дънкан
Дарението, угощение, даване са основна форма на движение на продуктите в архаичните общества.
Б. Ф. Поршнев
Има няколко неща, които трябва да се научат за парите от Писанието и понятията за щедрост и дарение са там.
Дейв Рамзи
Компаниите отдавна събират данни, за да разбият клиентската си база на определени сегменти. Сега политическите партии също са усвоили микро-таргетирането, използвайки данни за навици на пазаруване, дейности за свободното време, история на гласуване, дарения за благотворителност и т.н., за да определят вероятните поддръжници и вида на апелациите, които най-вероятно ще ги спечелят.
Джеймс Суровецки
Християнските дарения трябва да бъдат белязани от саможертва и самозабрава, а не от самопоздравления.
Джон Стот