Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Кокаин"
Баща ми ме предупреди за мъжете и пиячката...обаче никога не ми каза нищо за жените и кокаина.
Талула Банкхед
Щастието е заровено в теб самият, и кокаинът е инструмент за неговото достигане.
Алистър Кроули
Наблюдавайки моят баща, аз узнах за кокаина всичко. Но понеже аз съм глупава и инатлива веднъж опитах сама. Аз говоря с познания по въпроса: това е ужасно!
Линдзи Лоън
Хората с пристрастяване към храната не се различават от алкохолиците или зависимите от кокаин.
Марк Хаймън
Някои от моите роднини държаха на въображаеми спомени, както бездомните държат лотарийни билети. Носталгията беше техният крек кокаин, ако щете, и моето детство беше осеяно с последствията от тяхната зависимост: непосилни дългове, кавги за наследства, странен алкохолик или самоубийство.
Мохсин Хамид
Важното е, че докато хероинът, кокаинът и тютюнът и всяко лекарство и нежелана храна причиняват освобождаване на допамин, има по-здравословни начини, по които можете да получите това в живота си. И трите големи са интимността... физическа активност... и третото нещо е музиката.
Нийл Барнард
Картелите се издигнаха от бариотата и провинциалните клубове на Меделин и Кали, но основната отговорност за агониите в Колумбия е в голяма степен върху всеки човек, който някога е купувал кокаин на улицата, и всяка чужда държава, която е направила възможен незаконния пазар, като е забранила наркотик, без да ограничава употребата му по някакъв сериозен начин.
Уейд Дейвис
Последните функционални ЯМР изследвания при юноши показаха, че пристрастяването към кокаин и мет променя моделите на свързаност между двете полукълба на мозъка, както и други важни региони, които използват допамин като предавател. Интересното при изследванията с ЯМР на интернет зависими е, че те са сходни по характер.
Франсис Йенсен
По този начин, ако страстната любов е като кокаин, тогава другарската е по-скоро като чаша хубаво вино - нещо вкусно и приятно, но с по-малко сърцебиене и по-малко мания.
Елиът Арънсън