Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Волан"
Вижте, ако се кара по магистралата със 120 мили в час, предпочитам да съм зад волана, отколкото на задната седалка.
Марк Уолбърг
Спях на волана, преди ракът да ме разтърси и да се събудя.
Крис Кар
Преди да седне зад волана на автомобила, дълго летя на крилете на мечтите.
Валентин Домил
Живея живота си в очакване на мъжа, който идва за мен, както един направи за Ана, с гладни очи зад волана и въже в багажника. Готов съм. Но не знам колко още мога да чакам.
Минди Макгинис
Разбира се, автомобила е само автомобил, и сам по себе си не е жесток, нито може да бъде коварен, но човекът, седящ зад волана, навярно е жесток и коварен.
Рекс Стаут
Ако позволим на дефектните машини да вземат променящи живота ни решения от наше име - като им позволим да определят заподозрян в убийство, да диагностицират състояние или да поемат волана на автомобил - трябва да помислим внимателно какво се случва, когато нещата се объркат.
Хана Фрай
Веднъж ме забавляваше, че ми бяха необходими три опита за полагане на шофьорския изпит и че инструкторът ми по шофиране каза на майка ми, че съм най-малко талантливият човек зад волана, който някога е преподавала.
Джейн Смайли
В живота имаше много лъжи. Лъжи без оръжие, лъжи, които бяха болни, лъжи, които навредиха, лъжи, които можеха да убият. Лъжи на крак или зад волана, лъжи с черни връзки и лъжи, които биха могли да откраднат.
Етгар Керет
Качвам се зад волана... Тръгвам веднага, без нито веднъж да се обърна назад; това е дълго пътуване, но води до свобода.
Корине Хофман