Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Копиране"
Електронните файлове не могат да бъдат направени невъзможни за копиране, както и водата не може да бъде направена да не е мокра.
Брус Шнайър
Копирането на истината може да е добро, но да се измисли истината е по-добре, много по-добре.
Джузепе Верди
Ако вземете всички фабрики в света днес, те биха могли да направят всички части, необходими за изграждането на повече фабрики като тях. И така, в известен смисъл днес имаме самовъзпроизвеждаща се индустриална система, но ще са необходими огромни усилия за копиране на това, което вече имаме.
Ерик Дрекслер
Всяко дете трябва да опита всичко: спорт, музика, изкуство, математика; те могат всичко. Копирането и конкуренцията сега се разглеждат като зли близнаци, но и двете са полезни инструменти.
Тони Бъзан
Първите 50 години на киното бяха абсолютно страхотни години. Оригиналните умове работеха, установявайки начините да разкажат история. И това, което се случва сега, е копиране, имитиране на това, което е направено от велики хора.
В. С. Найпол
Наистина е важно фокусирането върху неща като правопис, пунктуация, граматика и почерк да не възпрепятства творческия поток. Когато бях в училище, имаше огромен фокус върху копирането и тестването и това ме отблъсна от думи и истории с години.
Майкъл Морпурго
Копирането е свързано с обратното инженерство.
Остин Клиън
Посланието, което се надявам да изпратя, е само примерът да бъдеш себе си. Казвам това на студентите си: Не става въпрос за копиране на мен или на моите логически системи. Става въпрос да си позволиш да бъдеш себе си.
Франк Гери
Не е избегнало нашето внимание, че специфичното сдвояване, което сме постулирали, веднага предполага възможен механизъм за копиране на генетичния материал.
Франсис Крик