Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Табела"
Когато пристигнах в IBM, навсякъде имаше табели "Екип". Попитах: "Как се плаща на хората?" Казаха ми: "Ние плащаме на хората въз основа на индивидуалното представяне".
Луис В. Герстнер
Ти да не смяташ, че е много лесна работа да си жандармерийски командир? ... Командването на жандармерията не означава да награбиш онзи гражданин, който е минал покрай управлението и е погледнал нещо накриво табелата, та да му хвърлиш един бой..."
Азиз Несин
Никой деспотизъм не може да се намира в такава безопасност, който има външен вид и табелата за свобода.
Уолтър Савидж Ландър
Каквато е табелата, такова е и заведението, нали така?
Джеймс Кейн
Зъбната болка е най-жестокото от човешките страдания. Ад няма, но във всяка болница има врата с табела "Зъболекар".
Александър Валентинович Вампилов
Те ще извървят дълъг път към инвестиции в транспортни системи. Но ние също се нуждаем от държавата да се приближи до табелата и да финансира своя дял от това, което трябва да се направи.
Джордж Джонсън
Искам да чета, за да мога да чета Корана, прочети табелите на улицата, да знам номера на автобуса, който трябва да взема, когато един ден напусна тази къща.
Ева Енслър
Премествам кормилото, променяйки хода на живота си. Не съм мислил за това по този начин преди, но това е, което правя. Да взема съдбата си в свои ръце, превръщайки мечтите в реалност. И няма нищо по-свято или по-ценно от това. Да изберем посока: но колко често пропускаме указателните табели?
Каръл Дринкуотър
На родната ми къща има една табела. Тя е на газовата компания.
Тристан Бернар