Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Серия"
Под нарцисизъм се разбира прекъсването на автентичния интерес към външния свят, но за сметка на интензивната преданост към себе си, към собствената група, клан, религия, нация, раса и други- със серия изопачавания на рационалното мислене. В основата си нуждата от нарцистично удовлетворение произхожда от необходимостта да се компенсира материалната и културна липса.
Ерих Фром
Всички живеем в непрекъсната серия от бедствия. Не познавам човек, който да няма серия от бедствия. Животът не работи там, където правиш определена сума пари, плащаш сметките си, продължаваш от ден за ден. Не! Това, което се случва, е, че правите парите си, плащате сметките си и след това се появява нова сметка, която е напълно неочаквана.
Нийл Гейблър
Потенциално полезно свойство на прогнозите, основани на коинтеграцията, е, че когато бъдат разширени по някакъв начин напред, прогнозите на двете серии ще формират постоянно съотношение, както се очаква от някои асимптотични икономически теории.
Клайв Грейнджър
Серия от мрачни, грозни дни се простираха един след друг и се удавиха в сивата, зееща бездна на времето.
Михаил Евграфович Салтиков-Шчедрин
Все още се чувствам млад, що се отнася до мотивацията, както и предизвикателствата, които имам за бъдещето и това, което искам да постигна. Така че просто се надявам тази успешна серия да бъде удължена докрай.
Новак Джокович
Моят произход са много тропическите гори. Направихме много в по-ранните серии на места като Амазонка и Конго. Почти като противоотрова за това, аз много харесвам по-отворени, планински региони.
Джереми Уейд
Нашият живот е серия от промени. Ти мисли, че познаваш себе си, но всичко може да се промени.
Ейми Адамс
Навсякъде, където хората се озоват в беда или на някакъв кръстопът, сериите провъзгласяват, че сте свободни да избирате. Това е най-дълбокият урок от "Междузвездни войни".
Кас Сънстейн
В света има много невероятни неща: милиони рози, безброй звезди, серия залези и зори, приятели, роднини ... и само майка ми е само една.
Кейт Дъглас Уигин