Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Алея"
Работата с комиксите е, че имате лиценз да слизате по всяка алея, за която мозъкът ви се сеща.
Джос Уедън
Нека посоките на вашите улици и алеи бъдат положени върху линиите на разделяне между кварталите на двата вятъра. При този принцип на подреждане неприятната сила на ветровете ще бъде изолирана от жилищата и линиите от къщи.
Витрувий
Продължаваме да търсим справедливост, но там не е нищо друго освен бурни нощи и тъмни алеи.
Пол Ливайн
Харесвам алеи. Те са задната врата на всичко.
Брайън Азарело
Какво е да живееш в Ню Йорк. Да се преместиш тук и да не познаеш душа. Чист лист, шанс да се отдалеча от миналото и да започна отначало ... Ще се престоря на прохлада. Бавно ще науча изкуството да не показвам, че съм изненадан, впечатлен или трогнат. Ще усетя приповдигнатостта, която идва от анонимността. Ще почувствам комфортната самота да се скитам по алеите в прилив на човечеството, страничните улици от себе си.
Джон Кени
В дупката в стената в стаята в къщата в алеята в града в страната в света във вселената живееше мишка. Казваше се Алис.
Доналд Бисет
Най-важното за мен е да обикалям малките алеи на града, да намеря малката ниша, където някой готви нещо, и просто гледам как го правят. Това е моята идея за забавление.
Йотам Отоленги
Да. Чувство. Както целият смисъл на живота ми от алеите в Банкок до яхтите и частния остров до идването тук като луд човек, който се опитва да управлява хеликоптер, като всичко това от раждането до тук от точка А до точка Я беше някакъв голям космически трик за карайки ме да те срещна.
Майкъл Грант
Това не е алея, а алинея, и то – грапава!
Гиньо Ганев