Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Душ"
Често казват, че мотивацията не е достатъчна, за дълго. Е, същото нещо се случва с освежаващ душ, и затова препоръчвам да се приема ежедневно.
Зиг Зиглар
Аз не съм мазохист, но сутрин винаги вземам гладен душ. Това е великолепно начало на деня, понеже след това със сигурност няма да има нещо по-лошо.
Роман Полански
Ако вземете душ с приятеля си, гарантирам, че когато излезете от този душ, гърдите ви ще искрят чисто.
Сара Силвърман
...гореща вана, двадесет минути лека медитация, час на любов и кратък душ възстановяват тялото и духовната сила много по-добре от цяла нощ на неспокоен сън...
Треванян
Двадесет минути под горещ душ, три чаши черно кафе и ето ме аз съм почти човек.
Уилям Хьортсбърг
Дишането и използването на студ, чрез студени душове и преживявания, повишава производителността в сравнение с всичко, което би било възможно, ако човекът не беше направил това.
Уим Хоф
Всеки, който е имал душ и не е погълнал незаконни наркотици в рамките на няколко дни, се откроява на пейка в съдебната палата.
Алафеър Бърк
Приемаме за даденост, че трябва да вземем душ, да почистим къщата си и да изперем дрехите си. И все пак умът и неговите мисли се нуждаят от почистване и подреждане толкова, колкото и телата ни. Макар че малцина от нас биха помислили да вечерят на вчерашните мръсни чинии, ние не мислим нищо за решаването на проблемите ни с вчерашните претрупани умове... Целта на всяка техника за медитация е да се премести извън нормалното съдържание на нашето съзнание, да освободи ума си от него обичайно бърборене и концентрирайте вниманието си с цел да изпитате по-високо състояние.
Енодиа Джудит
Хората често казват, че мотивацията е нетрайна. Е, и вземането на душ също и точно затова ние си вземаме баня ежедневно.
Зиг Зиглар