Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Експериментиране"
Започнах да пиша и се привързах към писането от ранна възраст. Започнах с писане на поезия и експериментиране с диалози: скромни пиеси, с други думи. Освен това описвах надълго и нашироко начина на живот на хората в района.
Хасан Бласим
Имам термин, който измислих, наречен фюжън фантастика - така се чувствах, с липсата на точка, дългите изречения. Формата е много свободна и ми позволи да бъда в главите на героите и да обиколя навсякъде - миналото, настоящето. За мен винаги има ниво на експериментиране - не съм щастлив да пиша това, което бихме могли да наречем традиционни романи...
Бернардин Еваристо
Измислицата е експериментиране; когато тя престане да бъде това, тя престава да бъде измислица.
Джон Чийвър
По принцип през целия си живот съм имал силни търкания с живота - бях проблемен войник, бях изгонен от армията, бях в битки. Имаше нещо за писането, което беше начин за експериментиране с тази емоция.
Етгар Керет
Страната се нуждае – освен ако не се лъжа в нейния характер, – страната изисква смело и настойчиво експериментиране. Проява на здрав разум е да изберете някакъв метод и да го изпробвате. Ако се провалите, признайте си честно и опитайте с друг. Но преди всичко – опитайте нещо.
Франклин Делано Рузвелт
При хората, ако видите нещо, което искате да промените, можете веднага да направите промяната. И ако това не помогне, можете да го промените отново половин час по-късно. Не можете да направите това с робот. Те са ужасни в експериментирането.
Марк Рандолф
Откакто те познавам, ти се въртиш, въртиш и въртиш във всички тези различни персони и нито едно от това самоизследване и експериментиране не ти е дало усещане за мир. Познавам те от шест години, интимно от четири и все още нямам представа в кого съм влюбен.
Меган Макафърти
Много повече провал е резултат от прекомерна предпазливост, отколкото от смело експериментиране с нови идеи. Границите на Божието Царство никога не са били напредвани от мъже и жени с повишено внимание.
Осуалд Сандърс
Растежът е процес на експериментиране, поредица от опити, грешки и случайни победи. Неуспешните експерименти са също толкова част от процеса, колкото и експериментите, които работят.
Чери Картър-Скот