Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Препоръка"
Вярвам, че можете, като вземете някои прости и евтини мерки, да удължите живота си и годините на благополучие. Най-важната ми препоръка е да приемате витамини всеки ден в оптимални количества, за да допълвате витамините, които получавате във вашата храна.
Лайнъс Полинг
Може да изглежда драконовски, но най-добрата препоръка, която мога да направя, е да избягвам напълно зърнените храни.
Дейвид Пърлмътър
Това, което не осъзнават, е, че не съм в бизнеса да правя дрехи. Не съм в бизнеса да печеля повече пари за себе си, за бога. Това е причината Патагония да съществува - да приложи в действие препоръките, за които прочетох в книгите, за да избегна срив в околната среда. Това е причината да се занимавам с бизнес - да се опитаме да изчистим собствения си акт и да се опитаме да повлияем на други компании да постъпят правилно, и да се опитаме да повлияем на нашите клиенти да постъпят правилно. Така че няма да се променяме.
Ивон Шуинар
Конгресът беше този, който наложи правилото "Не питай, не казвай", но това със сигурност беше и моя позиция, и моя препоръка да се измъкнем от още по-лошите последици, които със сигурност щяха да се случат.
Колин Пауъл
Освен ако няма препоръка от нашите военни командири, че им трябват повече войски, ние не ги предоставяме.
Тони Блеър
Моята препоръка номер едно е да се инвестира в хора. Хората, които са добре обучени, са входът в този процес на откриване. И все още има големи възможности, мисля, да свършим по-добре работата, като инвестирам в хора.
Пол Ромър
Колко наистина този дневник съдържа моите истински и неприкрити мисли - винаги го пиша според хумора, в който съм, и ако непознат смята, че си заслужава да бъде прочетен, колко капризен - нахален и причудлив трябва да изглеждам! - един момент летящ и полулуд, следващият тъжен и меланхоличен. Без значение! Неговата истина и простота са единствените му препоръки.
Фани Бърни
Невидимите парчета код, които оформят зъбните колела и зъбците на съвременната машинна епоха, са дали на света всичко - от емисии в социалните мрежи до търсачки и сателитна навигация до системи за препоръка на музика.
Хана Фрай
Не бива да ограничаваме идеята за "политически препоръки" до регулаторните органи. В интернет всички ние в известен смисъл сме политици.
Кас Сънстейн