Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Обожание"
Предметът на нашето обожание, толкова повече ни се струва жертва, колкото повече го обичаме.
Борис Пастернак
Какво предпочита мъжът? Бъркани яйца с бекон или чисто обожание? Различно – зависи доколко е гладен.
Маргарет Атууд
Все пак би било чудесно, само веднъж, мъжът да я гледа с пълно обожание. Да бъде... увлечен. Да, това беше думата. Тя би искала мъж да бъде увлечен от нея.
Дж. Р. Уорд
Епъл се радва на обожание и опашки, подобни на Хари Потър, защото продава физически обекти, ограничени от темпото на монтажните линии в Китай. Да притежаваш означава да имаш, да имаш означава да държиш, а да държиш е да се показваш.
Дъглас Рушкоф
Обожанието е наука! Красотата винаги е оръжие! Скромността е обратната страна на елегантноста!
Коко Габриел Шанел
Там и тогава, седнал до нея и в силата на моето обожание, се почувствах непобедим.
Хишам Матар
Твърде много обожание и безкраен интерес. Той съкрушава... дави... задушава. Дяволски много внимание.
Джаки Колинс
Вместо това те избраха измамник, невеж мошеник, който жадуваше обожание и правеше и казваше всичко, което е необходимо, за да спечели. Това ги разкъса още повече.
Реймънд Хури
Не, знам, те ме обожават и аз също ги обичам, но да бъда обект на обожание е непоносима.
Робер Мерл