Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Преместване"
Това, което в крайна сметка виждате, когато погледнете историята, е, че хората, които са били добри в преместването на границите на възможностите и изследвайки тези граници на добри идеи и иновации, рядко са го правили в моменти на голямо вдъхновение. Те не просто имат блестяща идея за пробив от нищото и изпреварват всички останали.
Стивън Джонсън
В полето аз съм отсъствието на поле. Винаги е така. Където и да съм, аз съм това, което липсва. Когато вървя, разделям въздуха и винаги въздухът навлиза, за да запълни пространството, където е било тялото ми. Всички имаме причини за преместване. Премествам се, за да поддържам нещата цели.
Марк Странд
Най-мощната магия в света е любовта... Вярвайте в нея. Само тя дава сила за преместване на планини, получаване на звезди от небето и просто ви кара да виждате света много по-широк! Обичайте се - това е страхотно! И целият свят ще стане още по-прекрасен и вълшебен!
Виталий Гиберт
Трябва също да се съсредоточим върху подпомагането на най-уязвимите от преместването на работните им места поради бързите темпове на технологични промени и да работим заедно, за да им помогнем да усвоят ново умение, за да могат да продължат да осигуряват себе си и семействата си.
Иванка Тръмп
Цялото така наречено заместване на вноса не е просто преместване на производството в Русия, това е просто съвсем различно ниво на технология и в този смисъл това е елемент на развитие. Същото нещо, например, скоро ще завършим работата по двигатели за кораби на ВМС. Това има енергиен ефект за гражданското производство.
Владимир Путин
Понякога преместването във времето е благословия.
Одри Нифнегър
...страхът не винаги е нещо лошо, нали знаеш? - Каква е тя? - Има дни, когато се случва нещо наистина ужасно... - Например, преместване в друг апартамент? Или слепота? - Да, нещо такова. В такива моменти страхът те кара да се замислиш, да се замислиш за живота и тогава пораснеш и станеш по-силен.
Паола Перети
Смисъла и достойнството на любовта като чувство се състои в това, че тя ни кара действително с цялото си същество да признаем за друг неговото безусловно централно значение, за което, когато е в сила егоизма, ние усещаме само нас самите. Любовта е важна не като една от нашите чувства, а както пренасяне на целият наш жизнен интерес от себе си в друго, както преместване на самият център на нашият личен живот.
Владимир Соловьов
Творческата дейност се отличава от криминалната само по едно преместване: в първия случай си посял и направил, а във втория си направил и си посял.
Герасим Авшарян