Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Посланик"
Е, чувствам, че нося отговорността да представлявам страната си, където и да съм, и тази отговорност дойде с успеха, който имах през последните няколко години, не само аз, но и цялата група тенисисти, която идва от Сърбия. А спортистите като цяло в този момент са най-големите посланици, които страната ни има.
Новак Джокович
Посланици - това са пощальони във фракове и цилиндри, които можеш да уволниш в рамките на дни.
Малкълм Магъридж
Като бизнес посланик имам удоволствието да помогна както на новите, така и на утвърдените британски дизайнери да получат признанието, което заслужават на глобалната модна арена.
Тамара Мелън
Бурбонският крал беше първият посланик на разума и човешкото щастие.
Хайнрих Ман
Когато през 2009 премиерът Ердоган дойде във Вашингтон, той звучеше почти като посланик от Иран.
Стивън Кинзър
Считам ли себе си за посланик на японската култура? Неее! Аз, по-скоро съм шпионин.
Такеши Китано
Жените хранят света и затова ние сме посланици на Бог на Земята.
Карън Бърг
Никога не искам да се позиционирам там, където изглеждам като посланик на антирасизма. Имам късмета да кажа, че никога не съм изпитвал екстремни количества расизъм, но много от моите приятели го изпитват.
Лили Сингх
Фридрих фон Притвиц унд Гафрон, германският посланик във Вашингтон преди 1933, единственият германски дипломат, който подаде оставка след присъединяването на нацистите към властта.
Люка Дьолатр