Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Воня"
Аз вонях на джин, сякаш Тихият океан се състои от чист джин, а аз го преплувах.
Реймънд Чандлър
Той не беше свикнал с миризмата на драконов дъх, което най-добре се описва като комбинация от вонята на горяща гума и вонята на стари чорапи, с оттенъци на клетка за хамстери, нуждаеща се от почистване.
Анджи Сейдж
Когато ти спиш по време на турне в автобуса, а пред твоето лице има вонящ чорап на някой човек, това прилича на ад на пътя.
Ангъс Йънг
Политическият дискурс стана толкова гнил, че вече не е възможно да се различи вонята на един кандидат за президент от смрадта на друг.
Патрик О'Рурк
Една модерна болница е като Гранд Сентръл Стейшън - цялата врява и глъчка е пълна с пушещи лекари, медицински сестри, санитари, пациенти и посетители. Безалкохолни напитки се продават на всеки етаж и всички пият тези популярни отрови. Вонята на химикали дразни носа, докато успокоителните заместват тишината.
Хърбърт Шелтън
Умът е толкова гостоприемен, поемащ всичко като граници и не виждаш, докато всичко свърши колко малко трябваше да се научи, след като вонята на знанието се разсее.
Джон Ашбъри
Никога не съм знаел как да се справя с това крехко и плашещо животно, наречено щастие, аз се занимавах само с това да го покажа, оставих го да умре от глад и жажда, но продължих да показвам трупа му, надявайки се, че всеки ще направи това за да не ми кажеш, че са се погрижили за вонята.
Дулсе Мария Кардозо
Уистинг кима. Градът бръмчеше от звук. През прозореца на колата се носеха силни миризми. Пикантни и вълнуващи аромати, смесени с парещи изпарения дизел, вонята на гниене, зеле и екскременти.
Йорн Лиер Хорст
Когато човек повярва в Господа и започне да се стреми да живее според Божията воля, Бог му дава ангел да го пази и да го води по пътя на доброто. Той остава с човека, докато човека не го прогони със злите си дела. Защото, както дима и вонята прогонват пчелите, така и нашия ангел пазител се прогонва от вонящия в нас грях.
Василий Велики